Brad Pitt a Jennifer Aniston opět jako hrdličky. Jejich společná fotka válcuje internet

20. ledna 2020·Zprávy·Karolína Stránská

Brad Pitt a Jennifer Aniston patří mezi jeden z nejoblíbenějších párů Hollywoodu. Tedy, ex-párů. Když oznámili, že jdou od sebe, pro mnohé fanoušky to byl obrovský šok.

Možná proto mnozí z nich doufají, že se dvojice dá znovu dohromady. Po fotkách z udělování cen Saga mnohým svitla naděje, ač pravděpodobně falešná.

Bývalí manželé se potkali v zákulisí a jak je vidět z fotek, nechovají k sobě už nevraživé pocity, jak tomu možná dřív bylo. Jennifer a Brad vedou na snímku přátelskou konverzaci a je to právě druhá fotka, která se šíří internetem rychlostí blesku. Brad Pitt totiž drž svou bývalou manželku za ruku a odmítá ji pustit. Že by si na Jennifer přece jen myslel?

V posledních letech spolu byli herečtí kolegové vídáni čím dál tím víc, oba jsou navíc single. Do manželského svazku vstoupili v roce 2000, v roce 2001 se Pitt objevil dokonce v epizodní roli v seriálu Přátelé, kde Aniston ztvárnila jednu z hlavních postav. Dvojice v roce 2005 šokovala své fanoušky, když veřejně oznámila, že se rozešla.

Zprávy - další články

Doporučujeme