Brutální napadení na koupališti! Mladíka zbili do krve, protože se zastal ženy

8. srpna 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto

Na koupališti v Dubí na Teplicku se mělo odehrát napadení muže. Poprat se mělo hned několik mužů a žen. Svědci události popsali průběh incidentu na Facebooku.

Podle svědectví Petra Štefance, který situaci na Facebooku popsal, krvavý incident začal naprostým nedorozuměním, když romské dítě začalo nechtěně topit takzvané “bílé” dítě. Matka topícího se dítěte přiskočila, romské dítě chytla a odstrčila, a posléze své dítě z vody zvedla. Tím však rozpoutala doslova peklo.

Matka romského dítěte přiskočila, kromě sprostých a samozřejmě rasistických nadávek začala opravdu hodně brutálně bít matku topeného dítěte. Rány střídalo brutální tahání za vlasy. Během toho zmatku jeden obyčejný mladý muž vběhl do bazénu a snažil se napadené ženě pomoci,” uvedl Štefanec, jenž popsal, že muže začalo v koupališti bít minimálně sedm Romů, z toho šest mužů.

Běžím tam a křičím, ať ho nechají. Najednou už kolem sebe vidím plavčika a pár dalších chlapů. Přestávají ho najednou mlátit, většina někam zmizí, nevím, jak je to možné, ale najednou vidím toho kluka, celý od krve, potrhaný bez zubů, ale žije. Bazének plný jeho krve, mé ruce a nohy taky od jeho krve,” prozradil hrůzu svědek napadení.

Případem se zabývá policie. “Zahájili jsme úkony trestního řízení a věc řešíme jako výtržnictví. Nelze vyloučit, že bude kvalifikace rozšířena o ublížení na zdraví, čekáme ale na lékařskou zprávu. Rasistický podtext prozatím nevyšetřujeme,” uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková pro server TN.cz.

Zprávy - další články

Doporučujeme