Bývalá tenistka Hingisová oznámila radostnou novinu. Rodačka z Československa čeká miminko

1. října 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Martina Hingisová (Instagram)

Rodačka z Československa a někdejší tenisová světová jednička Martina Hingisová na svém instagramovém profilu oznámila, že se svým mužem očekávají potomka.

30. září oslavila dcera české matky a slovensko-maďarského otce 37. narozeniny. Na sociální síti proto poděkovala všem svým příznivcům, kteří si na ni vzpomněli a k narozeninám jí popřáli. Při této příležitosti však Hingisová fanouškům také sdělila, že čeká miminko.

Děkuji všem za přání. Jsem šťastná, že se s vámi mohu podělit o to, že toto bude poslední oslava ve dvou… Jsem natěšená, že vám mohu oznámit, že z nás bude tříčlenná rodina,” oznámila někdejší světová jednička na sociální síti.

View this post on Instagram

Thanks for all the birthday wishes! Happy to share that this will be the last time we’ll celebrate as a couple…excited to announce that we will become a family of three!

A post shared by Martina Hingis (@martinahingis80) on

Martina Hingisová se přestěhovala se svou matkou do Švýcarska v 90. letech, jehož barvy od té doby na mezinárodní úrovni do loňského roku, kdy ukončila kariéru, hájila. V roce 1998 vyhrála tři grandslamové turnaje ve čtyřhře (Wimbledon, US Open a French Open), na kterých tvořila pár s již zesnulou českou tenistkou Janou Novotnou.

Zprávy - další články

Doporučujeme