Česká houslistka Muzikářová zveřejnila fotku popáleného syna! Individuím poslala drsný vzkaz

8. srpna 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Markéta Muzikářová (Facebook)

Česká houslistka Markéta Muzikářová momentálně prožívá nepříjemné chvíle. Její pětiletý syn Nicolas utrpěl popáleniny druhého stupně, protože jej paní v jídelně polila vařící polévkou, a čeká jej operace. Houslistka na svém facebookovém profilu zveřejnila jeho zranění a jasný vzkaz všem, kteří ji kritizovali.

Fotka, jak vypadá, je pro všechny, co mi posíláte rady typu: pijte minerály, mazejte to zázračnou mastičkou (nejlépe tou, kterou já vám prodám), jezte kmenové buňky (nejlépe já vám je prodám, stojí tedy pár desítek tisíc, ale co byste nezaplatila za zdraví synka že jo….) a podobné kraviny. Zde je fotka postižení, že na tohle opravdu ani mast, ani pozitivní energie nezabírá. Věřím naším lékařům a ti konstatovali: transplantace,” uvedla na začátku svého vyjádření houslistka.

ZOUFALSTVÍMoc všem děkuji za podporu pro našeho Nicolase. Bohužel stav se nelepší, zítra podstoupí…

Zveřejnil(a) Marketa Muzikarova dne Úterý 7. srpen 2018

Normálně se mě bulvár nedotýká, ale tohle je příliš osobní, takže se vyjadřují ke všem zhovadilým komentářům typu: “a co dělala matka, jak to že ho rodiče neuhlídali, proč takové fňukání kvůli kravině”… běžte s tím do hajzlu!!!” zdůraznila nevybíravě Muzikářová.

U úrazu jsem nebyla, byl s prarodiči, každopádně to je jedno. někdo vás polije (mimochodem se dodnes ta dotyčná ani nezajímá o to, v jakém je stavu), a vy proti tomu nemůžete udělat nic. Tak prosím, dejte nám s těmihle komentáři pokoj a hleďte si svého! Nikdy nevíte, co může potkat vás,” dodala.

Na závěr houslistka uvedla, že za pozitivní komentáře děkuje, protože jí dodávají sílu. Je moc ráda, že její syn žije.

Zprávy - další články

Doporučujeme