Český internet baví Slečna pokladní! Brigádnice vtipně tweetuje o práci za kasou

27. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Český internet v posledních měsících baví dvacetiletá brigádnice, která pracuje za kasou v supermarketu Billa. Pod přezdívkou Slečna pokladní tweetuje své zážitky a získala si již přes 9 tisíc sledujících. Překvapeným Čechům přitom dokazuje, že práce za kasou může být vlastně i zábava. 

Tisíce sledujících pravidelně rozesmává vtipná dívka, která se rozhodla se světem podělit o své zážitky z práce v supermarketu. Na pozici pokladní pracuje již dva roky a jak se svěřila v rozhovoru pro Aktuálně.cz, bere ji s humorem hlavně proto, že jde pouze o brigádu a může z ní kdykoli zase odejít.

Vtipné hlášky prý nejprve shromažďovala napsané na účtenkách, které jí zůstaly, a občas je doplnila i karikaturou zákazníka. Po čase už ovšem přátele i rodinu přestaly historky z Billy bavit a tak se rozhodla je vypisovat na svůj twitterový účet pod pseudonynem Slečna pokladní. A dostalo se jí úspěchu, jaký nečekala. Dnes už ji prý sem tam někdo pozná, a dokonce jí prý fanoušci občas kupují i její oblíbené sladkosti.

 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme