Dají to opět dohromady? Brad Pitt a Jennifer Aniston se k sobě vrací jako “přátelé”

11. srpna 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Jeden z nejznámějších hollywoodských párů se nejspíš dal k sobě opět dohromady. Brad Pitt se podle časopisu Globe začal opět vídat s herečkou Jennifer Aniston.

Chemie mezi Bradem a Jennifer je mnohem intenzivnější než dříve. Momentálně jsou oba do sebe blázni,” řekl zdroj americkému magazínu.

Brad Pitt nyní prochází těžkým obdobím, protože jeho bývalá partnerka Angelina Jolie, kvůli které před lety Jennifer opustil, po něm vyžaduje alimenty na děti. Oscarová herečka tvrdí, že Pitt neposlal peníze na děti už půl roku. To Jennifer Aniston se pro změnu před rokem rozvedla s hercem a scénáristou Justinem Therouxem, za něhož byla provdaná dva roky.

Že by po letech opět v sobě našli Pitt a Aniston zalíbení? Zřejmě je to tak. “Zatím se k sobě vrátili pouze jako přátelé. A tak se nabízí příležitost, že by se Brad a Jennifer mohli společně objevit v hlavních rolích v připravovaném velkofilmu. Oba to vážně zvažují,” uvedl tentokrát pro časopis Heat další zdroj.

Ať už zůstanou přátelé, nebo to spolu opět zkusí, jedno je jisté, filmoví producenti se budou snažit ze všech sil, aby pár společně dostal před kameru pro nějaký film. Bude to brzy?

Zprávy - další články

Doporučujeme