Důchodci zapomněli, kde nechali své auto. Vozidlo našli až po týdnu

26. května 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Starší pár jel na výlet do lázeňského města. Když se pak Emmanuel Elliot (80) a Hilda Farmer (79) vraceli zpět k autu, nemohli jej najít. Zapomněli totiž, kde parkují. Svůj vůz nalezli až po týdnu.

Jejich příběh zaujal i média. Týdenní sháňka po stříbrném fordu dopadla pro pár naštěstí dobře. Auto bylo nalezeno na úplně jiném místě, než si žena myslela. Jak to všechno začalo?

Emmanuel Elliot jel do nemocnice na kontrolu. Jeho partnerka, se kterou žije deset let, měl za úkol někde zaparkovat auto, zatímco on půjde dovnitř. U nemocnice však žádné místo nebylo, tak Hilda Farmer odjela zaparkovat auto jinam. Paradoxní je, že se zhruba pětkrát ptala lidí na cestu do nemocnice, protože nevěděla, kde se nachází.

Cestu zpět bohužel zapomněla. Když se vracela spolu se svým přítelem zpět, odbočili jinam, než měli. Auto nakonec nenašli. Jakmile se dopravili domů, vypsali odměnu sto liber (3000 korun) prvnímu, kdo jejich auto najde.

Dobré zprávy se dočkali po týdnu. Jejich auto našel stavitel Martin Tyler na odlehlém parkovišti i se třemi upomínkami k zaplacení parkovného. Můžou se však odvolat a parkovné nezaplatit. Mají velkou šanci, že se tak stane.

Zprávy - další články

Doporučujeme