FOTO: Pár vysvobodil holčičku z rozpáleného auta. Rodiče byli pod vlivem drog

23. srpna 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Eric Asher (Facebook)

Pár vysvobodil z rozpáleného auta holčičku, jejíž rodiče leželi vedle vozu v bezvědomí. I když bylo auto otevřené, teplota v něm byla přes 30 stupňů Celsia. Její rodiče byli pod vlivem drog.

43letý Eric Asher jel se svou snoubenkou přes parkoviště v Cantonu v americkém státě Ohio, když si oba všimli, jak vedle jednoho auta leží na zemi muž a žena. Neváhali a okamžitě se šli k vozu podívat.

Zjistili, že pár ležící na zemi měl kůži zbarvenou do fialova a že v autě byla holčička. Ačkoli byly dveře od vozu otevřené, teplota v autě dosahovala 32 °C. Holčičku proto z auta dostali ven a ihned jí dali napít vody. “To byla naše priorita číslo jedna,” uvedla žena, která dítě vytahovala ven, pro server Inside Edition.

Jak se ukázalo, rodiče holčičky byli pod vlivem drog. Policie rodiče obvinila za ohrožování dítěte. Stíháni jsou však na svobodě, protože byli propuštěni na kauci. Dítě bylo svěřeno do péče prarodičům.

Eric Asher serveru řekl, že mu později zavolala matka dítěte s tím, že mu moc děkuje za záchranu její dcery. Prý byli s mužem dva roky čistí, a proto vystoupili z vládou nařízené léčby. Když do toho znovu spadli, udělalo se jim mnohem hůře, než byli zvyklí.

Posléze muž se svou snoubenkou zveřejnili fotografie, které pořídili, na facebooku. Chtějí totiž varovat rodiče, aby se něčeho takového nedopouštěli.

Zprávy - další články

Doporučujeme