FOTO: Primátor Děčína pro smích kvůli SPZ! Má velké ego, shodují se lidé na internetu

8. ledna 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Mantack/twitter

Primátor Děčína Jaroslav Hrouda (ANO) se stal terčem posměchu poté, co byla zveřejněna SPZ jeho služebního vozu. Politik si nechal udělat speciální registrační značku jednak proto, že je patriot, a jednak proto, aby občané věděli, že zmíněné auto patří jejich primátorovi.

Co se dá dělat, už se stalo. Rozvířil jsem Děčín a město asi zažije patnáct minut své slávy. Kdybych byl truhlář, napsal bych si tam truhlář a asi by to nebylo zajímavé. Mimochodem, na rozdíl od minulých politických garnitur, já si auto řídím sám, nepotřebuji vlastního řidiče,” cituje server iDnes.cz děčínského primátora Jaroslava Hroudu z hnutí ANO.

Nově zvolená hlava severočeského města upoutala pozornost speciální registrační značkou na služebním voze, na které je napsáno PRI MAT0R. Jak sám Hrouda říká, je patriot, a proto si značku zaplatil ze svého. Podle něj tak přispěl do městské poklady a ostatní by jej mohli následovat. “Pracuji každý den od rána do večera. A že lidé mohou identifikovat svého primátora a někde ho oslovit, za to se nestydím. Zatím na mne nikdo neplivl,” doplnil Hrouda.

STALO SE: Primátor Děčína Jaroslav Hrouda (ANO) si naježil nové služební auto. V základní výbavě je i SPZ na přání, které zvyšuje ego o 5 % a snižuje resistenci k nevyžádaným dotacím o 20 %.

Zveřejnil(a) Paralelní listy dne Sobota 5. ledna 2019

Nejedná se však o jediný jeho vůz, který má speciální SPZ. Jedinečnou značku – THE BEA5T (bestie) – má i jeho sportovní auto, které si koupil pro radost. “Můj osobní sportovní vůz má bezmála 300 koní, takže je to taková bestie. Značka vypovídá něco o tom autě, nikoli o řidiči. Jsou lidé, kteří si sny plní tím, že mají zahrady nebo lepí modely, já si ve 46 letech koupil sportovní auto a k této bestii se mi líbila i SPZ,” doplnil primátor Děčína.

Na sociálních sítích však sklízí od lidí jen posměch. “Největším nepřítelem řidiče je jeho vlastní ego,” napsal do diskuze jeden z uživatelů. Druhý zase napsal: “Kdybych v téhle zemi nežil, tak si myslím, že je vymyšlená“. Primátor si však stojí za tím, že v tom ego nehraje žádnou roli.

Zprávy - další články

Doporučujeme