FOTO: V centru Chebu se propadla silnice, v díře skončilo auto taxislužby

4. února 2017·Zprávy·Redakce

V centru Chebu se propadla vozovka, do díry najel vůz taxislužby, HZS Karlovarského kraje

V centru Chebu se dnes v noci propadla vozovka v Lidické ulici. Do díry vjelo vozidlo taxislužby. Řidič nebyl zraněn. Havárii nejspíš způsobila porucha vodovodního potrubí pod silnicí. Ulice bude několik dnů uzavřená. ČTK to řekl mluvčí hasičů Karlovarského kraje Martin Kasal.

“Přívod vody v ulici je zastavený. Od ranních hodin je zajištěna pro obyvatele cisterna s pitnou vodou. Přímo na místě zkontrolovali propad v silnici i pracovníci plynárenské pohotovosti, kteří vyloučili, že by místem pod silnicí vedl plyn,” uvedl. Podle něj jde o vedlejší silnici pod nemocnicí, hlavní dopravní proud vede po sousedním paralelním tahu, po Evropské ulici. Havárie se podle Kasala dotkne nejvíce obyvatel ulice, kteří v ní nebudou moci parkovat.

V centru Chebu se propadla vozovka, do díry najel vůz taxislužby, HZS Karlovarského kraje

V centru Chebu se propadla vozovka, do díry najel vůz taxislužby, HZS Karlovarského kraje

Událost se stala v noci z pátku na dnešek, krátce před 02:30. “Vozidlo taxipostupně hasiči nadzvedávali vyprošťovacími vaky a navijákem jej vytáhli mimo propadlou díru,” uvedl Kasal. Podle informaci z místa už vodárna o poruše v místě havárie věděla; vytékající voda ale silnici podemlela.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme