FOTO: V USA postavili Kwik-E-Mart ze Simpsonových! Chybí už jen Apu

29. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Pokud patříte mezi fanoušky seriálu Simpsonovi, čtěte dále. Na území Jižní Karolíny ve Spojených státech totiž otevřeli první skutečný Kwik-E-Mart! Najdete v něm slavné koblihy i plechovky s nápisem Duff, nejsou však plné piva, ale speciálního energetického nápoje.

Skutečný Kwik-E-Mart se velmi podobá tomu kreslenému. Člověk by skoro čekal, že na vás odněkud vyskočí samotný Apu. Pravé nadšence však možná zklame, že se nejedná o klasickou samoobsluhu, jak jsme zvyklí z kresleného seriálu, nýbrž tématický obchod pro fanoušky plný upomínkových předmětů a suvenýrů spjatých se smyšleným Springfieldem a jeho obyvateli.

Podnik stojící ve městě Myrtle Beach bude v budoucnosti spojen s multifunkčním centrem Aztec Theater, ve kterém fanoušci budou moci shlédnout filmy o Simpsonových ve 4D. To má být otevřeno ještě v letošním roce.

Provozní speciálního obchodu velmi potěšilo, že úplně prvními zákazníky se stala rodinka o třech generacích. “64letá babička, její syn a snacha a jejich tři děti. Všichni se dohadovali, kdo z nich je největší fanoušek. Vidět tři generace pospolu projít dveřmi a všechny milující Simpsonovi, o čem jiném to můžete říct?” řekl nadšený zakladatel Mark Cornell televizní stanici WBTW.

Zprávy - další články

Doporučujeme