Hejtmanka Jermanová (48) čeká miminko, ve funkci plánuje zůstat

4. září 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Premiér Andrej Babiš a hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová vystoupili 28. března 2018 v Poděbradech na tiskové konferenci na závěr návštěvy Babišova kabinetu ve Středočeském kraji. FOTO: ČTK

Podle úterního vydání deníku Blesk čeká středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO) ve svých 48 letech potomka. Do funkce se chce vrátit již po šestinedělí. O miminko se postará její manžel.

Hejtmanka čeká dítě se svým o 15 let mladším manželem, kterého si vzala přede dvěma lety. Početí plánovali, ale podle Jermanové prý netušili, že se skutečně povede.

Nové miminko bude druhým dítětem političky. Na svět přivedla již syna (18) z předchozího vztahu. O první dítě nepůjde ani v případě otce miminka Jakuba Pokorného, který má se svou exparnterkou také syna.

„Těhotenství bylo plánované, ale netušila jsem, že to přijde takto záhy a že se to povede. Zatím jsem na konci prvního trimestru, takže se to nejrizikovější období chýlí ke konci a doufáme s manželem , že vše bude v pořádku,“uvedla Jermanová pro deník Blesk.

 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme