Hejtmanka Jermanová porodila! Holčička dostala krásné jméno

14. března 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Jaroslava Pokorná Jermanová (Facebook)

Hejtmanka Středočeského kraje a místopředsedkyně hnutí ANO Jaroslava Pokorná Jermanová (48) přivedla na svět zdravou holčičku. Ačkoli byl porod o pár dní předčasný, dítě i matka jsou v pořádku. Svou práci kvůli mateřství Jermanová omezovat neplánuje, s miminkem zůstane po šestinedělí doma jeho otec.

Podle informací serveru Blesk Zprávy porodila politička v noci ze středy na čtvrtek. Holčička se narodila ve 2:58 ráno, měřila 49 cm a vážila 3 kg. Otec podle všeho přímo u porodu přítomný nebyl, počkal za dveřmi.

Otec dítěte, manžel Jermanové Jakub Pokorný (33), si však své dcery užije dost. Po skončení šestinedělí totiž profesionální kadeřník zůstane na rodičovské dovolené, zatímco se politička vrátí do práce.

Ačkoli jsou nyní mezi známými osobnostmi v kurzu různá zvláštní a cizí jména, Jermanová se s manželem držela české klasiky. Svou dceru pojmenovali jednoduše Ema.

Politička se nestala matkou poprvé. Z předchozího vztahu má ještě syna, který je dnes již dospělý. V případě jejího manžela je situace o něco složitější. Jistá Linda B. před časem tvrdila, že má s mužem syna, který se narodil v roce 2010. Pokorný však své otcovství odmítá a tvrdí, že žena v době jejich vztahu udržovala i jiné známosti.

Zprávy - další články

Doporučujeme