HOKEJ: Jandač pořád brečí, je to trenér z úleku, pustil se Ševc do trenéra Sparty!

19. dubna 2016·Zprávy·Redakce

Hokejisté Liberce prohráli ve třetím finále extraligy na ledě pražské Sparty 1:4 a obránce poražených Martin Ševc to hodně prožíval. Během druhé přestávky se dostal do slovní roztržky s trenérem Sparty Josefem Jandačem.

“Já jsme mu povídal, že je šikovnej a je ho škoda na hokej. Spíš by měl dělat politiku, protože podle mě hokeji moc nerozumí,” řekl Ševc. “Nadával mi neskutečným způsobem, nevím proč. On je takový, že furt prská na všechno. Vytáhl si mě, nevím proč. Asi mě chtěl nějak rozhodit nebo co. Že prý mám šedivý vousy, tak jsme mu řekl, že je taky bude mít jednou šedivý,” popsal Jandač na tiskové konferenci.

Ševc podle svých slov reagoval na Jandačova vyjádření v médiích. “Je to poučení, že musíme být i mediálně zdatnější, abychom si třeba i trošku pomohli. Myslel jsem ‘paní Jandačovou’, jak brečí na všechny strany, vybrečel si možná jeden zápas, ale to nás vůbec nerozhodí,” prohlásil liberecký zadák. Já jsem vždycky říkal, že je to trenér z úleku,” dodal ke své kontroverzi s Jandačem.

Zprávy - další články

Doporučujeme