HOKEJ: Vážím si pozvání, ale jsem zdrcenej a oddřenej, vzkázal Jágr reprezentaci

28. dubna 2016·Zprávy·Redakce

Hokejová reprezentace již nebude mít žádné další posily ze zámořské NHL. Během úterý a středy se postupně z různých důvodů omluvili všichni hráči z týmů, které vypadly v play off včetně Jaromíra Jágra.

“Jarda nám poslal dlouhou zprávu, ve které napsal, že si toho váží, ale že je po sezoně zdrcený z toho, jak dopadli v play off, že čekal, že půjdou dál. Také je fyzicky a psychicky dodřenej,” řekl generální manažer reprezentace Slavomír Lener novinářům ve Znojmě. Vedení národního týmu ocenilo, že 44letý hráč rozhodnutí trenérům oznámil rychle.

“Strašně si toho váží. Napsal, že se mu hrozně těžko odmítá žádost od někoho, kdo chce pomoc. Hodně ho to bolí, protože něco podobného nemá ve svém rejstříku. Kdyby jen trochu cítil, že je na tom dobře, tak by to zvážil. Chce se připravit na další sezonu. Vážíme si toho, že napsal dlouhou a upřímnou esemesku. Určitě si budeme ještě volat, už se ale asi budeme bavit o něčem jiném. Postavil se k tomu tak, jak jsme potřebovali,” podotkl Lener.

V průběhu dne potvrdil svoji neúčast i brankář Neuvirth, který neprošel lékařskou prohlídkou. Neuvirthovi kluboví spoluhráči z Philadelphie Voráček a Gudas na MS startovat nebudou také ze zdravotních důvodů. Vedení reprezentace nakonec nemělo zájem o obránce Floridy Jakuba Kindla, který v play off nehrál. “U Jirky Hudlera je to otázka kontraktu,” doplnil Lener na adresu třetího Čecha v kádru Panthers. Nepřijedou ani Tomáš Fleischmann a Michal Rozsíval. 

Už i sám Jágr se pochlubil novou přítelkyní. Podívejte na romantické foto!

VIDEO: Jarda Jágr krvácel na ledě! Soupeř ho připravil o zuby

Jágr se naštval na novináře: Když tomu nerozumíš, tak nepiš!

VIDEO: Protihráč si zahrál na Jágra a rozesmál hokejovou legendu

Zprávy - další články

Doporučujeme