Hra o Zemanově tiskovém mluvčím je k vidění zdarma! Záznam kabaretu Ovčáček čtveráček najdete na YouTube

30. května 2017·Zprávy·Redakce

Záznam celého "nekorektního kabaretu" Ovčáček čtveráček lze ode dneška zhlédnout na síti YouTube. Kabaret zlínského divadla trefující se do některých představitelů politické scény a zejména do mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka vzbudil loni na podzim velký zájem diváků. Divadlo jej odehrálo v několika městech, derniéra byla v únoru v Praze, satelitem se přenášela do desítek kin v zemi, kde ji vidělo přes 17.000 lidí. Záznam na YouTube je na kanálu Městského divadla Zlín, pochází z derniéry v pražských Bohnicích, řekla dnes ČTK mluvčí zlínského divadla Veronika Jurčová.

“Ovčáček čtveráček vznikl spontánně v reakci na dění kolem předávání hradních vyznamenání. V rekordním čase jednoho týdne herci představení nazkoušeli a premiéra byla v listopadu 2016. Text napsal s použitím různých rozhovorů, článků a jedné hry Václava Havla ředitel Městského divadla Zlín Petr Michálek,” uvedla mluvčí.

V hlavní roli mluvčí prezidenta se představil herec Marek Příkazký. “Původně měl mít nekorektní kabaret jen premiéru a derniéru. Zájem diváků ale předčil všechna očekávání. Zlínské divadlo se s kabaretem dostalo na stránky předních magazínů i do renomovaných televizních talkshow,” řekla Jurčová.

Kabaret nedávno vzpomenul také ředitel divadla, který vzhledem k současnému dění na politické scéně nevyloučil, že by mohlo vzniknout pokračování. Záznam kabaretu je k vidění zde – https://youtu.be/TjweKvE2X8k.

Zprávy - další články

Doporučujeme