Jak zvládají dvě nejslavnější, pracovně vytížené matky péči o rodinu? Ví, co je důležité!

8. ledna 2017·Zprávy·Redakce

koláž

Napadlo vás někdy, jak svůj čas organizují slavné matky? Jak rozdělují pracovní dny a dny pro rodinu, a jestli je jejich výchova něčím výjimečná?

Rodina je základ všeho. Díky ní se utváří naše osobnost, vytváříme si zvyky a rituály, které v dospělosti nevědomě přenášíme do vztahu s partnerem a dětmi. Rodinné chvíle jsou ty nejdůležitější, vytíženost nám bohužel někdy nedovoluje naplno si uvědomit, jak jsou cenné a zároveň pomíjivé. Jak jsou na tom známé rodiny, a jak při plném pracovním tempu zvládají udržet teplo rodinného krbu, uvedl nedávno web feminity.sk.

Beckhamovi

Snad nejslavnější rodinka. Victorii Beckham, manželku a matku, vnímá veřejnost jako ikonu módy. Známý fotbalista s bývalou zpěvačkou ze skupiny Spice Girls společně vychová tři syny a nejmladší dcerku. Dnes je už všechno jinak – extravagantní pár se nyní naplno věnuje rodičovství. Victoria vytvořila vlastní módní značku a David je také tváří mnoha módních domů.

 

Happy new year everyone x ❤

Fotka zveřejněná uživatelem David Beckham (@davidbeckham),

 

V soukromí ale tento cirkus kolem jejich slávy nechávají stranou a jsou v první řadě rodiči. A zdá se, že to opravdu není jen póza pro novináře. Jejich děti se už v nízkém věku věnují různým mimoškolním aktivitám, aby byl jejich čas smysluplně využitý i tehdy, když zrovna nemůžou být s rodiči. Ti dbají na společné večeře a často dají přednost dnům s dětmi doma než atraktivně vypadajícím večírkům či rolím.

 

I love u @brooklynbeckham X

Fotka zveřejněná uživatelem Victoria Beckham (@victoriabeckham),

 

Angelina Jolie

Jedna z nejkrásnějších hereček všech dob Angelina je známá svou láskou k dětem. Herečka je už léta spojena s charitativní činností a kromě tří biologických dětí vychovává dvě adoptované. I když už v současnosti netvoří pár s Bradem Pittem, jejich děti jsou pro oba rodiče stále prioritou. Angelina nyní odsunula hereckou kariéru stranou, když se rozhodla naplno věnovat maminkovským povinnostem.

Svým dětem dává navzdory své kariéře maximální péči a lásku, zajímavostí je také fakt, že většinu z věcí zvládá sama, bez pomoci chův. Starat se o pět ratolestí tedy asi není žádná hračka, ale pro Angelinu je to podle ní smysl života. Vedle matky na plný úvazek stíhá také režírovat vlastní filmy a být dobrovolníkem pro neziskové organizace.

Zprávy - další články

Doporučujeme