Jako Homer Sipmson! Američan v Olomouci rozjel Fabii i s botičkou

11. února 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: MP Olomouc; reprofoto Youtube

Olomoučtí strážníci museli v pátek řešit případ jako vystřižený z kultovního seriálu Simpsonovi. Američan (52) se totiž v centru města po vzoru Homera Simpsona rozjel se zelenou Fabií i přes to, že měl vůz nasazenou botičku. Poškodil tím jak cestu, tak své auto.

K incidentu došlo v pátek 8. února krátce po sedmé hodině ráno. Američan zaparkoval své auto v ulici Hrnčířská v Olomouci, strážníci na vůz však nasadili botičku. Muž si toho buď vůbec nevšiml, nebo se rozhodl fakt ignorovat.

Své auto nastartoval a snažil se z místa odjet. Neobešlo se to však bez problémů – botička poničila boční karoserii vozidla Škoda Fabia a podepsala se i na cestě, po které muž plánoval jet. Záležitost nyní řeší policisté z dopravního inspektorátu Policie ČR.

Zdroj: MP Olomouc

Podobný případ již před lety zakomponovali tvůrci legendárního seriálu Simpsonovi do epizody s názvem Město New York versus Homer Simpson. Svérázný otec od rodiny totiž v závěru dílu ztratí trpělivost a rozhodne se dovézt svou rodinu zpět domů do Springfieldu navzdory nasazené botičce. Kultovní scéna od té doby žije v povědomí fanoušků.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme