Jan Hnízdil: Panika má obrovský vliv na lidské zdraví. Strach způsobuje těžší průběh covidu

2. listopadu 2021·Zprávy·Dominika Číčelová

Jan Hnízdil (Foto: Frekvence 1)

Lékař Jan Hnízdil byl hostem pondělního Press klubu. Čestmíru Strakatému v rozhovoru mimo jiné prozradil svůj pohled na nastalou situaci s koronavirem. Celou pandemii považuje za plánovanou a cílenou akci, za kterou se mohou schovat všechny problémy dnešní civilizace. Co si myslí o očkování a o názorech jiných odborníků? A kdo ponese zodpovědnost za případné nežádoucí účinky vakcín? Poslechněte si celý rozhovor.

Jde o organizovaný kolaps

Podle slov lékaře Jana Hnízdila se v současné situaci točíme v kruhu. Já jsem už v březnu 2020, kdy mnou pojmenovaná koronahisterie začala, napsal v blogu, že se obávám zneužití viru k mocensko-politickým cílům a nemohu než to zase zopakovat. Je to globální problém. Nejde primárně o medicínský problém, ale o zneužití medicíny a viru k politickým účelům. Celý svět informuje o covidu stejným způsobem. Dva roky se na nás valí informace o mrtvolách, mrazácích a hromadných hrobech… vypouštějí globální strach,” říká Jan Hnízdil a dodává, že celosvětově používané PCR testy o ničem skutečně nevypovídají, přestože většina odborníků tvrdí opak. “Já po dvou letech komentování, publikování a konzultacích s různými virology a právníky jsem dospěl k závěru, že je to cílená, koordinovaná a plánovaná akce – organizovaný civilizační kolaps,” stojí si za svém lékař Hnízdil.

Politici covidem řeší krizi

Na dotaz, kdo za tímto kolapsem stojí, má jasnou odpověď: “Naše civilizace má obrovské problémy. Máme krizi ekonomickou, ekologickou, migrační krize…a politici, tedy psychopati v těch nejvyšších funkcích problémy neumějí řešit.A proto zneužili covid jako náhradní řešení. Za pandemii se teď může všechno schovat. Číslo 30 tisíc, o kterých se mluví, jako o mrtvých, nikdo nikdy nedokázal, že jde o přímé oběti covidu. I bývalý ministr zdravotnictví v rozhovoru uvedl, že do těchto čísel se počítají i oběti dopravních nehod, kteří byli pozitivní. Nezpochybňuji, že obětí nebude málo, ale pokud budete dva roky soustavně lidi bombardovat děsivými informacemi o počtu nakažených zemřelých, tak zaplníte nemocnice a jednotky intenzivní péče. Jenom tím děsem,” tvrdí host Press klubu Jan Hnízdil.

Lékař Hnízdil prý zachytil informaci, že se bude očkovat jednou za měsíc, protože to časem vyvane. Vakcína, pokud je účinná, tak působí dlouhodobě. To pak není očkování,” konstatuje.

Kdo nese za vakcíny zodpovědnost?

Do titulku jednoho ze svých článků Jan Hnízdil napsal, že pokud chce někdo spáchat sebevraždu, má sledovat informace o covidu v médiích“Stačí se podívat na titulky Novinek, Seznamu… tam jsou stále mrtvoly a denně 6000 nakažených. I tyto informace je třeba lidem sdělovat velmi citlivě. Ve chvíli, kdy lidé podlehnou panice, má to obrovský dopad na jejich zdravotní stav a jsou náchylnější k těžšímu průběhu covidu,” tvrdí lékař Jan Hnízdil a dodává, že co se týče vakcín, tak že není odpůrcem vakcín obecně, ale pouze této vakcíny, která je podle jeho slov experimentální. “Nikdo neručí za nežádoucí účinky, farmaceutické firmy se zbavily odpovědnosti a zodpovědnost nemá nikdo. Bylo mi řečeno, že za nežádoucí účinky zodpovídá stát…ale kdo to je?,” pokračuje.

Aktivní občan má nařízení odmítnout

Je na každém z nás, zda se nechá nadále tyranizovat psychopaty, anebo se začne chovat jako aktivní občan, nařízení kultivovaně, ale řádně odmítne a začne se o své zdraví starat sám,” říká Hnízdil a vysvětluje, jak je možné, že víc lidí neříká to, co on sám a většina odborníků hlásá pravý opak. Ostatní se do médií se stejnými názory, jako mám já, nedostanou. Pokud špičkoví odborníci zveřejnili tyto názory, byly automaticky mazány jako dezinformace… Já svůj názor nikomu nevnucuji a nikoho nepřesvědčuji. Dávám ho jen najevo. Žijeme v demokratické zemi a mělo by to tedy tak být,” uzavírá lékař Jan Hnízdil.

Poslechněte si celý rozhovor:

Zprávy - další články

Doporučujeme