Kdo by se nedojímal, je to mistryně světa, radoval se manžel Gabriely Koukalové

10. února 2017·Zprávy·Redakce

Manžel Petr Koukal byl první, kdo objal čerstvou mistryni světa biatlonistku Gabrielu Koukalovou. Krátce poté, co projela vítězně cílem sprintu, se oba v Hochfilzenu navzájem dojímali.

“Já ji trochu poprskal a ona mě pobrečela. Slzy tam byly,” řekl bývalý badmintonista Koukal novinářům po slavnostním vyhlášení na stadionu. “Snáším to nějak hůř než jiné sportování. Na stará kolena se začnu dojímat, ale kdo by se nedojímal, je to mistryně světa. Je blbé, že už jí nemůžeme říkat, že se chová jako mistryně světa, když už jí je. To jsem volal hned mamince, že jí už nemůžeme nic říct,” vtipkoval.

Koukal přijel do dějiště šampionátu večer před sprintem. I jemu manželka říkala, že se ve smíšené štafetě hodně unavila a bála se, že to bude jako před rokem na MS v Oslu, kde skončila ve sprintu čtvrtá. “Tak jsem říkal, že je o rok starší a zkušenější, takže si tam něco nechala,” snažil se Koukal manželku povzbudit.

I on dobře ví, že když Koukalová tvrdí, že si nevěří a že se cítí unavená, tak je to dobré znamení. “Když vidím tohle, jsem spokojený,” konstatoval Koukal.

Zdroj. ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme