Kvitovou přepadli v jejím bytě. Nejhorší mám za sebou, vzkazuje Petra z nemocnice

20. prosince 2016·Zprávy·Redakce

Tenistka Petra Kvitová byla dnes ráno přepadena ve svém bytě v Prostějově. Podle mluvčího fedcupového týmu Karla Tejkala je dvojnásobná wimbledonská vítězka v péči lékařů v Brně. Kvitová se údajně při přepadení bránila a má řezné rány na levé ruce, v které drží raketu.

“Děkuji všem za vzkazy a podporu. To, co se mi stalo, nebylo rozhodně nic příjemného, ale je to za mnou. Teď je pro mě hlavní, aby doktoři zjistili, jak je na tom moje ruka. Věřím jim a věřím, že to dobře dopadne. Mám tu nejlepší péči a jsem ve spojení se svými nejbližšími. To nejhorší už mám za sebou. Ještě jednou díky, že na mě myslíte. Nebojte se o mě,” vzkázala po svém manažerovi Karelu Tejkalovi Kvitová.

Tejkal ČTK řekl, že Kvitovou s telefonicky mluvil asi 20 minut a bývalá světová dvojka normálně komunikuje. “Má i smysl pro černý humor. Ani není v šoku. V klidu jsme se bavili o tom, co se stalo, i o životě,” řekl Tejkal.

“Šlo o náhodný kriminální čin. Byla přepadena ve svém bytě a je v péči lékařů, ale zranění neohrožuje její život,” oznámil Tejkal dopoledne.

Pachatel se podle policie dostal do bytu lstí. Z místa činu uprchl a policisté po něm intenzivně pátrají, řekl ČTK prostějovský policejní mluvčí František Kořínek.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme