Lovestory z Brna: Mladík vyvěsil 30 ručně psaných dopisů, hledá krásnou neznámou

29. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Většině z nás se jistě již někdy stalo, že na ulici potkali někoho velmi sympatického a atraktivního. Když však anonymní muž z Brna uviděl krásnou dívku v tramvaji, neodvážil se ji oslovit a nakonec se mlčky rozešli. S tím se ovšem odmítl smířit a tak třicetkrát ručně opsal upřímné vyznání, ve kterém dívku prosí o kontakt. Příběh si za krátkou dobu získal pozornost na sociálních sítích.

“Jela jsi v sobotu 25. 8. kolem 13:45 osmičkou směr St. Lískovec. Stála jsi u dveří, na sobě bílé tričko, světlé džíny, přes rameno vínovou tašku a v uších sluchátka. A byla jsi krásná,” začíná ručně psaná výzva neznámého muže, který pátrá po atraktivní dívce. Text vlastní rukou třicetkrát opsal a vyvěsil ho v místech, kde ženu viděl.

Zatímco někteří čin zoufalého muže odsuzují a vysmívají se mu, jiní mu naopak vyjadřují podporu. “V dnešní době, kdy skoro nikdo nepošle pohled, dopis, je naprosto úžasný, že kluk napíše vzkaz sám bez pomoci mobilu, PC a tiskárny. Tohle je totiž sakra velká ukázka toho, že ten kluk za to stojí! Přeji, ať se dotyčná najde,” napsala na příklad uživatelka Šárka. Zatím není jasné, zda už neznámá dívka pátrání zaznamenala a zda sdílí náklonnost svého ctitele, či naopak.

Zdroj: Facebook

Zprávy - další články

Doporučujeme