Majitelka nechala psa při tropických teplotách v autě a šla si nakoupit! O případ se zajímá policie

13. června 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: facebook.com/policiaslovakia

Řidička na Slovensku zaparkovala svůj vůz před obchodním řetězcem a šla si nakoupit. V autě však nechala svého psa, kterému ani neotevřela okno. Venku přitom byly tropické teploty. Psa v autě si všimla jedna žena, která poté upozornila nejen jeho majitelku vracející se z nákupu, ale i policii.

Když žena procházela kolem vozu a spatřila v něm psa, který nemá ani přiotevřené okénko, neváhala a pořídila pár snímků. Jakmile se majitelka vrátila, došlo ke konfrontaci mezi oběma ženami. “Po upozornění, co to udělala, že nechala zavřeného živého tvora v 33stupňových vedrech, se na mě obořila, že ať se nestarám, že si ona potřebuje nakoupit a že jí je taky v autě teplo,” uvedla svědkyně, která snímky a popis události poskytla slovenské policii.

NECHALA PSA V AUTE, V TÝCHTO HORÚČAVÁCH!Simona nám poslala fotografie. Ináč o tejto téme budeme dnes hovoriť o 14:00 -…

Zveřejnil(a) Polícia Slovenskej republiky dne Středa 12. června 2019

Žena poprosila policii, ať se případem zabývá, popřípadě ať tento případ slouží jako varovaní pro ostatní majitele psů. “Vím, že je to jen zvíře, ale proč má trpět za lidskou hloupost,” ptá se Simona, které nebyl pes v přehřátém autě lhostejný. “Jsme ve spojení s autorkou fotografie a policie se daným případem zaobírá,” uvedla na facebooku policie.

Zprávy - další články

Doporučujeme