Matka chtěla odejít z restaurace kvůli zlobivému batoleti: Situaci zachránila servírka!

5. listopadu 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Courtney Ruth Pedigo

Po internetu koluje příběh, který dojímá a inspiruje řadu lidí. Žena jménem Courtney Ruth Pedigo ze Severní Karolíny si naplánovala večeři v restauraci Olive Garden se svým otcem, nevlastní matkou a osmnáctiměsíční dcerkou Harlynn. Ta ale na onen večer měla zřejmě zcela jiné plány. Začala zlobit a ze všech sil se snažila matce vysmeknout. Když už maminka ztrácela naději a chtěla z restaurace odejít, nečekaným způsobem jí pomohla servírka.

Pedigo se pokoušela dceru pevně držet a zkoušela různé způsoby, jak ji uklidnit. Malá Harlynn se ale nedala. Pokoušela se ze všem svých sil matce vysmeknout a netoužila po ničem jiném, než běhat po podniku a dovádět. Vyčerpaná matka pak nenápadně přišla za servírkou a požádala ji, jestli by její jídlo mohla zabalit, že s dcerou půjdou z podniku pryč.

Toho dne však měla službu Nianni Rudder. Ta žene zcela nečekaně odpověděla ne. “Půjdete si tam zpátky sednout a užijete si svou večeři. Já tam za chvilku budu a pohlídám ji,” pokračovala servírka a vyrazila ženě dech.

A jak řekla, tak se také stalo. Rudder se ke stolu vrátila s vanilkovou zmrzlinou s polevou a po lžičkách krmila malou Harlynn, zatímco Pedigo si mohla sníst své jídlo. Ta s nadšením zjistila, že je navíc stále teplé. Rudder se o Harlynn postarala skutečně bravurně. Pokaždé, když si zamazala ruce nebo obličej, holčičku utřela ubrouskem a byla velmi milá.

Mladá servírka se během krmení malé s rodinou zapovídala a Pedigo tak ke svému úžasu zjistila, že při práci studuje vysokou školu a nedávno navíc ztratila maminku kvůli rakovině. O svůj příjemný zážitek se nezapomněla podělit na sociálních sítích, aby dobrý skutek mladé ženy nezůstal bez povšimnutí.

A odezva přišla velmi rychle a velmi mohutná. Z příspěvku se rychle stal virál, který sdílely tisíce lidí. Ze sociálních sítí pronikl i do médií a lidé začali do Olive Garden psát pochvalné dopisy, aby vedení mladou servírku ocenilo. Vznikla také stránka na Go Fund Me, kde se pro mladou ženu od 20. října vybírají peníze na pokrytí jejích studijních nákladů.

Zprávy - další články

Doporučujeme