Meghan už se blíží termín! Kde bude rodit? Bude to holka, nebo kluk?

13. března 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Zdroj: Instagram britské královské rodiny

Dočkají se Harry a Meghan chlapečka, nebo holčičky? A bude Meghan rodit ve stejné nemocnici jako Kate a Diana? Na některé z těchto otázek už známe odpověď!

Po měsících spekulací je konečně jisté, kde bude Meghan Markle rodit. Stejně jako královské ženy před ní, vévodkyně ze Sussexu porodí svého prvního potomka v soukromém křídle v St. Mary’s Hospital.

Dítě by mělo přijít na svět na konci dubna či začátku května a královskému páru se dařilo držet veškeré detaily okolo porodu v tajnosti. Podle deníku Telegraph však bylo zaměstnancům oddělení nemocnice řečeno, aby si v dubnu nebrali žádnou dovolenou. “Všichni jsou si jisti, že to má co dělat právě s královským miminkem, ale nikdo nic nepotvrdil,” uvedl zdroj.

Chlapeček, nebo holčička?

Co se pohlaví miminka týče, pusu na špacír si údajně pustila samotná Meghan. Na těhotenském večírku, který se konal minulý měsíc, prý svým kamarádkám prozradila, že čeká kluka! Před hotelem byla navíc spatřena Meghanina kamarádka, jak nese dárek zabalený do modrého papíru. Vypadá to tedy, že George a Louis budou mít bratrance!

Zprávy - další články

Doporučujeme