Megxit ublížil královně, Harry by se měl pochlapit, vzkázal otec Meghan

29. ledna 2020·Zprávy·Karolína Stránská

Thomas Markle, otec Meghan Markle, slíbil, že poskytne každý měsíc velký rozhovor do doby, kdy se Meghan  rozhodne ho kontaktovat. Dále doporučil princi Harrymu, aby se pochlapil a konečně se s ním setkal.

Otec vévodkyně Meghan promluvil v rozhovoru s Piersem Morganem v talkshow Good Morning Britain na stanici ITV 1 poprvé od chvíle, kdy Meghan odjela do Kanady. Podle jejího otce, je její rozhodnutí ostudné a velice ublížilo královně.

Thomas Markle přiznal, že jeho rozhovory pravděpodobně způsobí neshody s dcerou a zetěm, ale zároveň se domnívá, že hovořit o problémech veřejně je jedinou nadějí na usmíření.

“Pokud se mi po tomto rozhovoru nikdo neozve do 30 dnů, dám jim další měsíc a znovu to zkusím, protože měsíc je dostatečná doba na to se někomu ozvat. Nechci sedět v tichu v mém obýváku po zbytek života a čekat, až mi někdo zavolá.”

Co vzkázal své dceři v přímém přenosu? “Pokud se dívá, vzkázal bych jí, že ji mám rád. Pojďme se sejít a vyřešit to. Harry, pochlap se a přileť za mnou. Promluvíme si.”

Zprávy - další články

Doporučujeme