Muž na motorce v Těptíně srazil malého chlapce a ujel, pátrá po něm policie

3. dubna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Policie ČR

Policie pátrá po muži, který v pondělí 1. dubna v 17:50 srazil se svou motorkou nezletilého chlapce v obci Těptín. Dítě zůstalo po střetu ležet na silnici, řidič ale ani nezastavil a z místa ujel. 

K dopravní nehodě došlo v Těptíně u Prahy v ulici Táhlá. Chlapec přebíhal silnici, když ho srazil neznámý motorkář. “Chlapec zůstal po nehodě ležet na vozovce a řidič motocyklu, aniž by chlapci poskytl první pomoc, z místa dopravní nehody ujel. Nezletilec utrpěl středně těžká poranění, se kterými byl převezen do nemocnice,” uvedla policejní mluvčí Marcela Pučelíková na stránkách policie.

Po pachateli nyní pátrá policie. “Policisté přivítají jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění neznámého motocyklisty a zároveň žádají svědky této dopravní nehody, aby své poznatky související s tímto případem sdělili na tel. 974 882 456, 974 882 450 nebo na bezplatnou telefonní linku 158. Svou pomocí mohou výrazně přispět k objasnění okolností a vypátrání neznámého řidiče této dopravní nehody,” prosí mluvčí veřejnost.

Zprávy - další články

Doporučujeme