Muž předstíral vlastní únos, aby se zbavil přítelkyně! Našli ho v pořádku v Klatovech

11. dubna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto.

Nezvyklý případ museli řešit policisté z okolí Klatov. Na konci března se na ně obrátila sedmačtyřicetiletá žena s tím, že byl její přítel unesen. Nakonec se však ukázalo, že pohřešovaný vlastní únos pouze předstíral, protože "si potřeboval zařídit pár věcí bez přítelkyně".

Na konci března se na policii obrátila vyděšená sedmačtyřicetiletá žena, která byla přesvědčena o tom, že byl její partner unesen neznámými pachateli. Muž ráno odešel do práce, domů už se ale nevrátil. Na jeho mobilní telefon, který zůstal doma, pak přišla podivná zpráva ve znění “Jestli chcete přítele na spatek, nevolejte policii”. Posléze se ukázalo, že muž nedorazil ani do práce.

Policisté po muži začali okamžitě pátrat a brzy ho také objevili. Nacházel se v Klatovech a nejevil žádné známky, že by vůči němu bylo použito násilí.

“Policistům uvedl, že byl přepaden třemi neznámými muži a odvezen do Klatov. Již v průběhu sepisování podání vysvětlení vyšly najevo nesrovnalosti. Muž se poté přiznal, že si celý únos vymyslel, jelikož si potřeboval zařídit nějaké věci sám bez přítelkyně, která je hrozně žárlivá, a chtěl čas sám pro sebe,”uvedla na stránkách Týdeníku policie tisková mluvčí Dagmar Brožová. SMS zprávu měl na svůj telefon poslat sám.

 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme