Muž ve Špindlerově Mlýně napadl partnerku a ukradl jí zuby. Prý aby se nelíbila jiným mužům

29. ledna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto.

Policistům se podařilo zadržet muže, který má na svědomí opravdu bizarní útok na svou partnerku zhruba z poloviny ledna. Tehdy se měl vloupat do uzamčeného hotelového pokoje, fyzicky napadnout svou přítelkyni a z úst jí vyjmout zubní protézu, se kterou následně utekl. Motivem činu měla být snaha ženu zohyzdit před ostatními muži. 

Domácí násilí a fyzické konflikty mezi partnery bohužel nejsou nic vzácného, tento případ ze Špindlerova Mlýna však přesto mezi ostatními vyniká. Všechno začalo tím, že třiatřicetiletý muž podle policie vykopl dveře zamčeného hotelového pokoje, ve které předtím spala jeho družka.

Ženu, kterou svým vpádem vzbudil, následně fyzicky napadl. Během potyčky se mu podařilo vyjmout jí z úst zubní protézu, se kterou se následně dal na útěk a zahodil ji venku před hotelem mezi stromy.

Muže se podařilo dopadnout několik dní po útoku. “Jak později muž uvedl, motivem jeho jednání měla být skutečnost, že se s ním žena chtěla rozejít a bez zubů nebude pro jiné hezká tak jako pro něho,” uvedl policejní mluvčí Lukáš Vincenc pro Novinky.

A ukázalo se, že zdaleka nejde o jediný prohřešek zadrženého. Dopustit se měl ještě několika krádeží. V současné době je muž ve vazbě a v případě odsouzení mu hrozí dva roky až 10 let za mřížemi.

Zprávy - další články

Doporučujeme