Na Vinohradech se pod vozem propadla vozovka o dva metry

2. srpna 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Zdroj: Anna Kottová/Twitter

V Praze na Vinohradech u křižovatky Mánesovy a Italské ulice se ve čtvrtek ráno pod vozem, které čistí kanalizace, propadla vozovka zhruba o dva metry. V místě je omezena doprava. ČTK to řekla policejní mluvčí Andrea Zoulová. Na místě jsou hasiči, k vyproštění povolali podle informací z twitteru jeřáb.

“Propad by měl být o dva metry, z důvodu mimořádné události je tam omezena doprava,” řekla mluvčí. Aktuálně se částečné omezení týká samotného místa propadu vozovky na křižovatce ulic Mánesova a Italská. Úsek je osazen dopravním značením, uvedla policie na twitteru.

Na místě jsou hasiči, k vyproštění povolali jeřáb. “Vozidlo váží 16 tun a je zaklíněné zadní nápravou v propadlé části komunikace v kanálu,” uvedli na twitteru. Vůz pražské firmě Herčík a Kříž. “Je to náš vůz, jsem rád, že se nikomu nic nestalo,” řekl ČTK Jan Kříž z vedení firmy. Škodu na voze odhadl zhruba na 100.000 korun.

Pracovníci z Technické správy komunikací (TSK) prověřují okolnosti události. “Zatím nemám bližší informace,” řekla ČTK mluvčí TSK Barbora Lišková.

Zprávy - další články

Doporučujeme