Nabouraný policejní supersport za 4 miliony má už firma BMW zpět. Co s ním bude dál?

20. června 2017·Zprávy·Redakce

Firma BMW Group ČR už má vůz, který nabourala policie, k dispozici. Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBP) ho firmě dnes vrátila. Informaci České televize dnes ČTK potvrdil mluvčí společnosti BMW Group ČR David Haidinger. Zapůjčené BMW bouralo na konci května, při nehodě se zranil policista a zástupce šéfa hradního protokolu.

“Dnes jsme auto od GIBS dostali k dispozici, bude ho prohlížet expert,” řekl ČTK Haidinger. Doplnil, že se firma s policií dohodla na tom, že nezveřejní rozsah škod. “Důležité je, aby se oba zranění z toho dostali bez následků,” uvedl mluvčí.

Hybridní vůz za čtyři miliony korun, který měla policie půjčený, sjel do potoka v brněnských Chrlicích poté, co řidič kvůli mozkové příhodě nezvládl řízení. Policista stále zůstává v nemocnici. Už ji ale opustil zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš, řekl ČTK mluvčí brněnské fakultní nemocnice. Jak dnes uvedla Česká televize, stalo se tak na jeho vlastní žádost.

Kruliš doprovázel prezidenta Miloše Zemana na cestě po Jihomoravském kraji. Policie údajně nabídla prezidentovu doprovodu ukázku policejní techniky.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme