Nehodlám hrát hru, která zabila mou matku, řekl princ Harry

21. října 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Chladnější vztahy s bratrem, strach o sebe, svou ženu a dítě. O tom všem a dalších intimnějších záležitostech pohovořil otevřeně princ Harry v hodinovém interview pro ITV.

Princ Harry přiznal, že on a William se momentálně nacházejí na zcela jiném místě v životě. O ochladnutí vztahů pohovořil v médiích poprvé.

V upřímném interview uznal, že mezi ním a Williamem byly v poslední době vztahy napjaté. Toto přiznání přichází po měsících spekulací o tom, jak to mezi sebou princové mají. “Podívejte, vždy budeme bratři. Jsme každý zcela jinde, ale vždycky tu pro něj budu a já vím, že on tu bude pro mě, pokud ho budu potřebovat. Už se tolik nevídáme, protože máme nabitý program, ale já ho velice miluji. Jako bratři máme dobré i špatné dny.”

V televizním dokumentu zároveň pohovořil o mediální šikaně, které musí s manželkou Meghan čelit. “Nehodlám se nechat dohnat do hry, která zabila mou matku,” pronesl.  Tento útok proti médiím přichází poté, co spolu s Meghan zahájili právní řízení proti několika britským plátkům.

Zprávy - další články

Doporučujeme