Nejodpornější Výměna manželek všech dob: Bordel, smrad a sprostě mluvící děti

7. ledna 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Výměna manželek (Reprofoto: Nova)

Ve středu se vrátila na obrazovky premiérová řada reality show Výměna manželek. Náhradní maminka Alena (40) se do Výměny přihlásila , aby si jí její manžel a syn začali více vážit. Modlila se, aby v náhradní rodině bylo čisto. Bohužel opak byl pravdou. Štáb ji poslal do náhradní rodiny Lucie (34), která svou domácnost moc nevedla podle základních pravidel hygieny. 

Už při příchodu do nové domácnosti bylo náhradní manželce jasné, že deset dní bude velmi náročných. Přivítal ji totiž nevábný zápach. “Ty vole to je smrad, asi tu bydlí nějaký dědek starej. Bordel je tu, paní se bude mít u mě jako princezna,” řekla zděšená Alena se slzami v očích.

To ale zatím neviděla všechno. V koupelně ji přivítala plíseň, v kuchyni bordel a smrad. “Já asi možná ani nechci vidět, jak vypadá paní, která mi bude ležet v ložnici,” říkala si pro sebe. “Všichni nemusejí žít tak, jak by si představovali, ale když je doma ženská, mělo by to být trošku vidět,” dodala vyděšená Alena.

Následně se v manuálu dočetla, že má Lucie se Stanislavem (54) čtyři děti. Do Výměny je pak přivedla zvědavost, zda se náhradní maminka dokáže postarat o tolik dětí. “Chtěla bych, aby ses pokusila naučit děti uklízet si hračky po sobě a poslouchat,” četla dál Alena v manuálu. S tím ale nesouhlasila. “Holčičko, pořídila sis opičky, tak musíš mít na banány,” dodala a na výlet do Prahy rovnou řekla, že nikam nejede.

Žádné soukromí a děti jako ze řetězu

Následně ji zaskočily samotné děti. Které ji samotné sdělily, že až se půjde mýt, tak se má zavřít. “Oni koukaj na mámu a tátu, jak se spolu koupaj,” práskly děti náhradní mamince. Šokem bylo, že mezi sebou mluvily sprostě, koukaly se na hororové hry, chyběly jim základní hygienické návyky a nezvládaly si plnit školní povinnosti.

Další dny Alena z lednice vyházela prošlé jídlo a snažila se dát byt aspoň trochu do pořádku. Jenže po čase zjistila, že se čtyřmi dětmi za zadkem je tento postup likvidační. “Standové reakce na to jsou na bodu mrazu. Jako rodič vůbec nefunguje,” dodala vyčerpaná manželka.

Po změně režimu musela rodina začít fungovat jinak. “Taťka bude odvádět a přivádět děti ze školy a školky, dělat s nimi úkoly, aby viděl, jaké to je, a děti aby poznaly, jaké to je se učit s tátou. Děti se nebudou koukat na horory. Pak mezi sebou mluvíte sprostě a v noci se bojíte. A ten smradlavej kočičinec se přemístí z dětského pokoje do kuchyně i se žrádelníkem,” zavelela Alena. A pokud někdo pravidla porušil musel udělat deset dřepů.

Na druhé straně dovolená

Druhá maminka Lucie si odjela do panelového domu, který byl vyšperkovaný. “Co já tady budu dělat?” měla obavy, když zjistila, že manžel Robert chodí z práce až v noci a syn je velký. Bohužel následně kritiku ze strany náhradního manžela a syna nesnesla a fňukala.

“Myslím, že Lucie je zbytečný člověk. Nedokáže si život trošku zpříjemnit, a kdyby nebyla, tak nechybí,” dodal Robert. Následně maminka odstranila ze zásuvky na chodbě vůni, jelikož ji vadil převoněný byt. Atmosféra tak v náhradní domácnosti byla den, co den na mrazivějším bodě.

Konec Výměny Lucie zakončila ve velkém stylu

Lucie už nevydržela frustraci z výměny a začala u stolu hystericky křičet. Takovou reakci nikdo ale nečekal. Dokonce od prvního setkání s manželem štěkala i na něj. “Užil sis?” řekla vytočená Lucie.

Následně ječela i na Alenu, jelikož se jí u ní doma nelíbilo. „Peklo. Proč jsi mu neuvařila? Já končím. Podívej se, co si z něj udělala. Měla jsi mu vařit! Samý kamarádi, kouření a kafíčko, to jo. Ten tvůj chtěl kamarády a ženskou, která se bude bavit, ale já jsem ta, která se nebaví a stará se.“  řvala hystericky dál.

To si Robertova žena nenechala líbit a přilila olej do ohně. „Jenže ty se nestaráš ani o ty svoje děti. Tvoje děti nemají základní hygienický návyky. Nevědí, co to je mýt si ruce po záchodě,“ řekla na konci Výměny Alena. To už Lucie nezvládla a po chvíli řvaní odešla ven.

Následně Lucie Standovi pohrozila, že jestli se nebude více věnovat rodině, tak budou muset jít od sebe.

Foto: Reprofoto Nova

Zprávy - další články

Doporučujeme