Největší jméno na závěr! Do Varů dorazila hvězda z Harryho Pottera

7. července 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Britský herec Robert Pattinson uvedl před zaplněným kinosálem v Městském divadle Karlovy Vary futuristický western Rover. Divákům řekl, že o roli v tomto filmu velmi stál a považuje ji za velmi významnou ve své kariéře. Na příjezd hvězdy upírské ságy Stmívání čekaly desítky fanoušků. Herec se kontaktu s nimi spíše stranil, přesto rozdal několik podpisů.

“V tomto filmu jsem hrál postavu, která byla úplným protikladem všech postav, které jsem hrál do té doby. Skutečně to bylo skvělé, že jsem mohl dělat něco úplně jiného, co nesouvisí s mým vlastním životem. Zjistil jsem, že je to návykové. V současné době už mám chuť pracovat jen na takových rolích, které jsou v určitém smyslu transformující. Když si rychle přečtete scénář, skoro pochybujete, zda to vůbec zvládnete, ale nakonec na sobě zapracujete,” řekl Pattinson.

Herec fanouškům poděkoval za přízeň a popřál jim příjemný zážitek z filmu. Dvaatřicetiletý herec v hotelu Thermal při slavnostním zakončení převezme Cenu prezidenta Mezinárodního filmového festivalu.

Zprávy - další články

Doporučujeme