Neuvěřitelné štěstí: Chlapci zachránil život krucifix

11. ledna 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Krucifix zasažený kulkou (Foto: Twitter José Romero Silva)

Život ohrožující situace se odehrála v Argentině. Devítiletého chlapce během novoročních oslav před zbloudilou kulkou zachránil křížek na krku. Ten střelu zastavil a chlapec tak může hovořit o neuvěřitelném štěstí. Bohužel střelec dosud není známý. Informoval o tom Daily Mail.

O neuvěřitelném štěstí může hovořit mladý Tiziano z argentinské provincie Tucumán. Během novoročních oslav čekal před domem na svoji sestru a sestřenici. Po chvíli čekání ucítil obrovskou bolest na hrudi. Následně zjistil, že ho v těch místech zasáhla kulka. Tu ale zázrakem zablokoval křížek, který chlapec dostal od svého otce.

Následně byl Tiziano převezen do nemocnice. Naštěstí lékaři žádné závažnější zranění neodhalili. Kulka chlapci zanechala na hrudi jen povrchovou ránu, kterou lékaři ošetřili.

Později si poškozeného křížku s kulkou všimla příbuzná rodiny a tak všem došlo, že Tiziano může mluvit o obrovském štěstí. Podle jeho matky Alejandry se jedná o požehnání od samotného Boha.

Podle tamních médií se zatím pachatele najít nepodařilo. Policie ale předpokládá, že chlapec nebyl plánovanou obětí střelby.

Zprávy - další články

Doporučujeme