Neuvěřitelné štěstí: Přežila tragickou autonehodu a později v autě porodila

29. dubna 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

O zázraku může hovořit Tessie Heeter, která doslova dvakrát unikla smrti. Společně se svým partnerem a synem přežila vážnou autonehodu a o týden později porodila sama v autě nedonošenou holčičku, která nedýchala. Celá rodina se tak podruhé narodila. Informoval o tom server Love What Matters.

V roce 2018 vezla společně se synem, jako každý všední den, manžela na blízké vlakové nádraží. Bohužel to do nich napálil ve sto kilometrové rychlosti patnáctiletý kluk. Byla jsem v 33. týdnu těhotenství a na zadní sedačce seděl můj rok a půl starý syn,” uvedla pro Love What Matters Tessie. K nehodě okamžitě přispěchali kolemjdoucí na pomoc. Lidé zavolali sanitku a vytáhli jejího syna a zraněného partnera z auta.

View this post on Instagram

A post shared by Tessie Heeter (@theoldtessie)

Naštěstí Tessie vyvázla jen s pohmožděninami a bolestí zad. Přesto v nemocnici se potýkala s problémy. “Oznámili mi, že nemohli najít tlukot srdce našeho miminka. Při druhé kontrole už ale srdíčko bušilo jako o závod. Také mi museli dát něco na zastavení porodu, jelikož jsem začala mít kontrakce,” dodala. Následně ji lékaři propustili do domácího léčení. Syn naštěstí neměl ani škrábnutí, ale partner v nemocnici musel zůstat, protože měl zlomená žebra a pánev.

Porod na sebe nenechal dlouho čekat a po týdnu musela maminka do nemocnice znovu.“Volala jsem bráchovi, aby pro mě přijel a odvezl mě do porodnice. Jenže jsem na zadním sedadle jeho auta začala nekontrolovaně tlačit,” popsala Tessie pro server. Nakonec porodila před příjezdem sanitky, dcera ale nejprve nedýchala. Okamžitě jsem se snažila ji rozdýchat a pomoct jí. Po příjezdu sanitky už ale bylo všechno v pořádku,” uvedla.

View this post on Instagram

A post shared by Tessie Heeter (@theoldtessie)

Holčička byla v nemocnici umístěna na oddělení neonatologie a vedla si hodně dobře. Tatínek svou dceru viděl až tři dny po porodu.“Okamžitě se do ní zamiloval a pořád opakoval, že jsem fakt neskutečná hrdinka,” dodala pro server. Dnes rodina žije spokojený život a rodiče mají tři krásné, zdravé děti.

View this post on Instagram

A post shared by Tessie Heeter (@theoldtessie)

Zprávy - další články

Doporučujeme