Útočník chtěl zastřelit celou Babišovu rodinu. Úplně se klepu, reaguje Babišová

1. března 2021·Zprávy·Barbora Pisingerová

Andrej a Monika Babišovi. Foto: ČTK Photo/Ondřej Deml

Rodina Babišových si prožila opravdové drama. Premiér Andrej Babiš (ANO) v neděli šokoval všechny občany, když veřejně přiznal, že jemu i jeho rodině nedávno zachránila život policie. Podařilo se jí totiž dopadnout muže, který měl mít v plánu Babiše i jeho blízké zastřelit. "Úplně se klepu," reagovala Babišová ve vyjádření pro Blesk Zprávy.

Premiér Andrej Babiš v neděli šokoval veřejnost, když promluvil o muži, který měl plánovat zastřelit jeho i jeho rodinu. Babišova manželka přitom o celé záležitosti dlouho neměla ani tušení.

O podezřelém, který byl zadržen ve Španělsku, informoval premiér občany v živém vysílání televize CNN Prima News. “8. ledna mi řekla policie, že je člověk, který chce zastřelit mou rodinu. Měli jsme hlídaný barák, ten člověk byl zatčen ve Španělsku. A ano, moje žena šla do Dubaje, protože se bála,” uvedl premiér v pořadu Partie Terezie Tománkové.

Babišová se údajně všechno dozvěděla až se zpožděním. “Nechci to komentovat, protože moje žena to nevěděla. Dozvěděla se to až teď. Proto jsem ji vyhnal pryč,” uvedl premiér.

Vysvětlil tak cestu Moniky a Vivien Babišových do zahraničí, za kterou si rodina vysloužila ostrou kritiku veřejnosti. Manželka premiéra poté do médií uvedla, že je ze situace “úplně mimo”. “Úplně se klepu,” svěřila se Blesk Zprávám.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme