Nová turistická atrakce? Pár si to rozdával za bílého dne přímo u Karlova mostu

16. září 2021·Zprávy·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Když turisté z celého světa zavítají do Prahy, jistě jsou plni očekávání, co všechno v té krásné matičce měst uvidí. Nejspíš ale netušili, jaká podívaná se jim naskytne hned u jednoho z největších skvostů, které historické pražské památky nabízejí. U Karlova mostu si to mladý pár bez okolků rozdával v době největší koncentrace lidí a turistů. S informací přišel deník Blesk.

Nevšední zážitek přichystal kolemjdoucím (a že jich nebylo málo) odvážný pár, který si to na férovku rozdával hned u přechodu oddělujícího Karlův most a ulici Karlova, kde se to lidmi a především turisty jen hemží a rozhodně se konkrétně toto místo dá považovat za jedno z nejrušnějších v celém centru Prahy.

Bylo úterý, něco po šesté hodině večerní, úterý byl lásky čas. Především pro dva exhibicionisty, kteří se oddávali sexuálním radovánkám mezi lidmi a to celé tři minuty. Jelikož si pro koitus vybrali úzký chodník, zabírali tak celý jeho prostor a lidé nemohli procházet.

“Šel jsem po chodníku, koukám do mobilu a najednou jsem uviděl chlapa a před ním nahatou ženu,” popsal situaci jeden ze svědků. “Jsem hubený, ale přesto jsem musel zatáhnout břicho, abych se kolem nich protáhl,” dodal.

Na místo dorazila přivolaná policie, ale dvojice už tam nebyla. Pátrání po nich však trvá, jelikož jim za výtržnictví hrozí až dva roky vězení. Důvod jejich počínání může být výdělek za tzv. public porno. Natočí se video na co nejextrémnějším místě a zveřejní se na erotických stránkách. Další možností mohla být sázka, nebo byli souložící pod vlivem alkoholu nebo drog a nevnímali realitu kolem sebe.

 

 

 

 

 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme