Odvážná reportáž, nebo divadlo? Tohle VIDEO spustilo na internetu velkou diskuzi

17. září 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Steve Brooks (Facebook)

Zkušený americký reportér se pokusil natočit co nejautentičtější reportáž o hurikánu Florence, který v současné době pustoší USA. Video se však nechtěně stalo terčem posměchu, protože se lidé domnívají, že reportér hraje před kamerou divadlo.

Reportér Mike Seidl se při svém živém vstupu do vysílání televizní stanice Weather Channel nacházel ve městě Wilmington v Severní Karolíně. Za úkol neměl nic jiného, než informovat o stavu v oblastech postižených hurikánem Florence.

Se statečným reportérem cloumal vítr, že se sotva udržel na nohou. Trávník, na kterém se pokoušel udržet rovnováhu, byl navíc kluzký. Na reportáži by nebylo nic zvláštního, jenže když se dostala na internet, začaly se dít věci.

Ačkoli sebou Mike Seidl cloumal natolik, že málem vlivem větru upadl, za jeho zády prošli po silnici dva muži v bundách a šortkách zcela bez problému, jako kdyby se jen jednalo o přeháňku. Posměch, který se na internetu spustil, se pokusila zastavit samotná televize,jež se svého reportéra zastala. “Je důležité si povšimnout, že ty dvě osoby kráčí po betonu, zatímco Mike Seidl se snaží udržet na nohou na mokrém trávníku poté, co reportoval z oblasti nepřetržitě do jedné hodiny ranní a byl nepochybně vyčerpán,” stálo v prohlášení televize. Na jeho počínání se nyní můžete podívat i vy.

Zprávy - další články

Doporučujeme