Ohavný čin: Březí fenku někdo otrávil fridexem, majitelka nabízí odměnu 10 tisíc korun!

25. července 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Andrea Andělová z Broumova v Královéhradeckém kraji zažívá neskutečná muka. Jejího mazlíčka někdo otrávil fridexem. Čin je mnohem brutálnější díky tomu, že Lary, fenka amerického stafordširského teriéra, byla březí.

V pátek nakrmila Andrea psy jako vždy a šla spát, jak uvádí deník Blesk. V sobotu se ale ukázalo, že k něčemu muselo v noci dojít. Všimla jsem si, že fena špatně chodí, tak jsem zavolala mámu a jeli jsme na veterinu. Tam Laru připojili na kapačky, dostala antibiotika a různé léky, odebrala se krev a odvezla se do nemocnice na rozbor. Tam se zjistilo, že má špatný výsledky ledvin a jater. To samé ukázal ultrazvuk,” uvedla Andrea pro Blesk.cz.

“Odebrala se moč, protože veterinářka už měla podezření na otravu fridexem. V nedávné době totiž měla případy pár koček, které otrávili stejným způsobem. Mezitím jsme se rozjeli do Hradce Králové na veterinu, aby fenu hlídali i přes noc. Na cestě tam mi volala veterinářka, že to je fridex a ať přijedeme na uspání,” popisuje návštěvu veterináře.

Nabízím odměnu 10 000 Kč za informaci prokazatelně vedoucí k dopadení „člověka“, který pomocí fridexu sprovodil ze…

Zveřejnil(a) Andrea Andělová dne Neděle 22. červenec 2018

“Nabízím odměnu 10 000 Kč za informaci prokazatelně vedoucí k dopadení „člověka“, který pomocí fridexu sprovodil ze světa čistokrevnou březí fenu amerického stafordšírského teriéra. Když se v naší slepé ulici objevili jako každý rok tipaři, kteří tu prokazatelně nebydlí, ani nemají zahrádky, naivně jsme si mysleli, že k tomu, aby nás jako předchozí léta noční vykrádači nenavštívili, bude stačit přestěhovat fóliovník na opačnou stranu zahrady a nechat venku psy. Evidentně to jejich touhu po cizím majetku nezastavilo a jako fenu labradora ve stejné ulici, tak i naši fenu odklidili z cesty. Skutek se stal v Malé kolonii v Broumově v noci z pátku na sobotu 20.-21.července. Podali jsme trestní oznámení. Informace sdělte na Policii ČR nebo mě osobně na adrese Malá kolonie 16, Broumov,” uvádí majitelka.

Zprávy - další články

Doporučujeme