Opět nás čeká nadprůměrně teplý víkend! Jak dlouho to ještě vydrží?

8. listopadu 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Relativně teplého podzimu si užijeme i následující víkend. Teplota by se měla v průměru držet na 13 stupních Celsia. Pokud se ale chystáte na procházky, mějte s sebou pro jistotu deštník.

Páteční den bude zatažený, pouze na Šumavě a východě republiky se může odpoledne oblačnost protrhávat. Ráno se mohou ojediněle objevit mlhy. Během dne se mohou místy vyskytnou přeháňky. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 10 až 14 °C.

Sobota se bude podobat poslednímu pracovnímu dni. Čeká se zataženo až oblačno s tím, že pouze Šumava a východ země budou mít během odpoledních hodin jasnější oblohu. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat v rozmezí 9 až 5 °C, při malé oblačnosti až 2 °C. Nejvyšší denní teploty lze očekávat mezi 10 až 14 stupni Celsia.

V neděli bude zataženo a na většině území může občas přijít déšť. Během odpoledne se oblačnost začne protrhávat a déšť bude už jen ojedinělý. Nejnižší noční teploty budou velmi podobné těm z předešlých dnů, tedy 9 až 5 °C. Přes den teploty vystoupají na 11 až 15 °C.

Začátek pracovního týdne bude spíše oblačný až zatažený. Nejvyšší denní teploty však vystoupají na 12 až 16 stupňů Celsia. Další dny by se mělo mírně ochlazovat.

Zprávy - další články

Doporučujeme