Opilá žena při útěku před policií málem upustila dvouletou holčičku, zachránil ji strážník

11. června 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Policejní hlídka zadržela v pražské stanici metra Depo Hostivař silně opilou matku cizího původu, která měla u sebe její dvě děti. Když žena na nástupišti hlídku objevila, dala se na útěk, přičemž dvouletou holčičku málem upustila. O případu informoval server TN.cz.

Čtyřicetiletá cizinka byla spatřena v neděli kolem desáté večer na nástupišti stanice metra Depo Hostivař se dvěma malými dětmi, čtyřletým chlapcem, který stál u jejího boku, a dvouletou holčičkou, jíž držela v náruči. Silně opilá žena na sebe strhla pozornost nejen cestujících, ale také strážníků, kteří si jí všimli.

Jakmile žena zjistila, že se na ni policisté zaměřili, dala se na útěk, přičemž tlačila před sebou prázdný kočárek. Chlapec utíkal po jejím boku, zatímco malou holčičku opilá žena málem upustila. “Naštěstí ji zachytil jeden člen hlídky,” uvedla pro server TN.cz mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Opilá žena se pokusila strážníkům utéct dokonce ještě dvakrát. Nakonec však skončila definitivně v rukou policie, která ženě posléze naměřila 2,76 promile.

Zprávy - další články

Doporučujeme