Ošklivý trailer pohádky Bubeník a princezna byl prý záměr! Pravý vyjde až na podzim

18. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube / ANGELS PICTURES

Jedná se zřejmě o trailer, který v letošním roce u českých diváků vzbudil ty nejsilnější emoce. Po uveřejnění ukázky z animované pohádky Bubeník a princezna, která má být v kinech tuto zimu, se na hlavy tvůrců sesypala neobyčejná vlna kritiky jak od odborníků, tak od široké veřejnosti. Grafika pohádky je podle mnohých otřesná a připomíná dokonce počítačové hry z 90. let. Tvůrci však nyní přišli s vysvětlením. Byl to záměr!

Zdá se, že se všem kritikům tvůrci filmu potutelně smějí. Podle jejich slov byl totiž přesně tohle jejich záměr – jedná se prý o marketingovou strategii, kterou vytvořil jakýsi kolega Jeremy, pravděpodobně člen britské části týmu. A podle režiséra a producenta vyšla na výbornou.

“Teď už to můžeme říct. Byl to výsledek marketingové strategie. Za nás to bylo velmi úspěšné, protože máme 200 tisíc zhlédnutí našeho traileru za týden,” pochvaloval si režisér pohádky Alex Vladimír Pieter v rozhovoru pro Seznam Zprávy.

Skutečná upoutávka má vyjít až na podzim a samotná pohádka by v našich kinech měla být tuto zimu. Filmový tým však přiznává, že ani po roční práci ještě zdaleka není hotovo. V současnosti je hotových 35 – 40 % snímku a pracuje na něm 17 lidí.

Ne všichni jsou však přesvědčení, že nové vysvětlení odpovídá skutečnosti. Někteří z kritiků si myslí, že tvůrci pod tíhou negativních ohlasů ze všech stran narychlo přišli se snesitelným vysvětlením, aby pak mohli snímek ještě upravit a zachránit si reputaci.

Zprávy - další články

Doporučujeme