Otřesné chování stevarda na VIDEU: Napadl matku s dítětem, pak se chtěl prát

23. dubna 2017·Zprávy·Redakce

Reprofoto Facebook Surain Adyanthaya

Další skandál, který aerolinky musejí hasit. Jen co utichla kritika letecké společnosti, jejíž zaměstnanci z letadla dost nevybíravým způsobem vyvedli nadbytečného pasažéra, na Facebooku se objevilo video plačící matky s dětmi v náručí. Ženu měl napadnout stevard kvůli kočárku.

Cestující se společností American Airlines Surain Adyanthaya zveřejnil na svém profilu na Facebooku video, které vidělo už téměř 6 milionů lidí. Natočeno bylo v letadle na letišti v San Franciscu před odletem do Dallasu.

Záznam začíná ve chvíli, kdy v uličce mezi sedadly pláče žena se dvěma dětmi. Údajně to mělo být kvůli tomu, že ženu napadl stevard. Incident měl odstartovat zaseknutý kočárek. U hádky ale neskončilo, stevard měl cestující dokonce uhodit, když měla v náruči jedno z dětí.

Po několika vteřinách se ze sedadla zvedá další z pasažérů, který se napadené ženy zastal. Jak stevard reagoval? Podívejte se na videu:

Poté, co se záběry dostaly do amerických médií, se letecká společnost za chování svého zaměstnance omluvila. Stevard byl dočasně postaven mimo službu.

Zprávy - další články

Doporučujeme