Otřesné znásilnění teprve 8leté dívky! Jak se holčičce podařilo utéct?

24. července 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto

Lidé v Ostravě jsou zděšení incidentem, který se měl odehrát v neděli na tamním sídlišti Fifejdy. Neznámý pachatel měl na louce znásilnit teprve osmiletou dívku. V pondělí si policie odvedla v poutech jednoho muže, avšak není zřejmé, jestli se jednalo o pachatele.

Dívka měla jít podle výpovědi její kamarádky do obchodu zkratkou. Jenže na ní číhal neznámý muž, jenž ji odvlekl na louku, kde měl po dívce vyžadovat orální sex. “Když si muž chtěl zapnout kalhoty, tak utekla. Zašla za nějakým pánem s pejskem a chtěla, ať zavolá policii,” uvedla pro TV Prima kamarádka oběti, se kterou byla pár minut před útokem.

Podle informací měl dívku znásilnit muž ve věku od 25 do 30 let. “Alespoň na takového se nás tu policisté ptali. Měl prý mít rezaté vlasy a zarostlý byl. Snad to malá přežije bez následků, je to velké svinstvo,” uvedla pro Blesk pejskařka Pavla Beregiová.

Jelikož je případ kvůli nízkému věku oběti velmi choulostivý, policie neprozradila žádné informace. Lidé proto mají logicky strach a rodiče se bojí o své děti. “O vnučku mám obrovský strach. Chodí mezi těmi keři do školy, měli by to tady vysekat,” sdělila své pocity Taťána Divovičová.

Zprávy - další články

Doporučujeme