Pár se nechal strhnout hádkou. Vylomil zábradlí a vypadl z výšky sedmi metrů

3. června 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

O obrovském štěstí může mluvit pár z Petrohradu. Během hádky se partneři dostali do potyčky a vylomili zábradlí. V ten moment oba letěli sedm metrů volným pádem k zemi. Ani jednomu se naštěstí nic nestalo. Informoval o tom server Daily Mail.

Olga Volkovová a Jevgenij Karlagin se hádali na balkóně, když se jeden z nich opřel o zábradlí, to nejspíš nevydrželo a pod jeho váhou se vylomilo. Pár pád z výšky sedmi metrů s vážnými zraněními jako zázrakem přežil.

Video, na které celý incident zachytil náhodný kolemjdoucí okamžitě obletěl internet. Šel jsem s kolegou a natáčel si krásy velkoměsta. Když jsem si všiml hádky na balkónu, zaměřil jsem se na pár svou kameru,” uvedl Denis, autor videa.

Muž se ženou měli opravdu veliké štěstí. Sice po pádu utrpěli vážná zranění, ale v blízkosti byli přítomni svědci, kteří jim okamžitě zavolali sanitku. Pád viděl i člověk s lékařskými zkušenosti, ten pomáhal jako první, pak jsme zavolali sanitku,” dodal Denis. Aktuálně jsou oba v nemocnici a ruské úřady se snaží zjistit, jestli balkón nebyl v havarijním stavu.

Zprávy - další články

Doporučujeme