Paroubek měl nelegálně dostávat miliony. Dodnes se bojím o život, tvrdí Paroubková

24. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Petra Paroubková (44) v pořadu Výzva Jiřího Kubíka na TV Seznam otevřeně promluvila o šokujícím tématu. Do kamery přiznala, že její manžel měl nelegálně dostávat až milionové částky. O jejich zdroji prý ví, ale prozradit ho nechce. Bojí se totiž o svůj život.

V době, kdy se seznámili, prý Jiří Paroubek žil jako každý jiný. “Žili jsme docela skromně v mém bytě. On měl pouze chatu někde kousek od Prahy. Nejezdil luxusními auty ani nedělal žádná luxusní gesta. Přišlo mi sympatické, že takto vysoce postavený politik žije normálním způsobem. Když jsem si manžela vzala, tak jsem za ním šla a zeptala jsem se ho velice naivně, zda nemá nějaké černé zdroje. Řekl, že ne,” popsala Petra Paroubková.

Později však mělo vyjít najevo něco docela jiného. “Šlo o milionové částky, které nechodily přes účet. U části peněz jsem věděla, odkud jsou,” tvrdí exmanželka bývalého politika. Konkrétní jméno však vyslovit odmítla. “Do dnešních dnů mám obavy o to, aby mě nepřejelo auto, takže to neřeknu,”dodala.

Někdejší tlumočnice promluvila také o příčinách rozpadu manželství. Že by za jejím odchodem měl stát vztah k jinému muži rázně odmítla. “Neodešla jsem kvůli jinému muži, odešla jsem kvůli tomu, co se mezi námi stalo,” uvedla neurčitě.

Jiří Paroubek již na slova manželky zareagoval a rázně je popřel. “Vyslechl jsem závažná vyjádření mé budoucí bývalé manželky Petry o mé údajné trestné činnosti. Podobně jako před rokem v seriálu svých rozhovorů v bulvárech věnovaných mé osobě byl její rozhovor plný zloby a lží. Prostě se nevyrovnala s naším rozchodem, i když paradoxně byl z její iniciativy. Je mi to líto,” uvedl na serveru Vaše věc, který  sám založil.

A obvinění z kriminální činnosti jí dokonce vrátil jako ping-pongový míček. Poukázal při tom na její spolupráci s podnikatelem Tomášem Horáčkem. “Tento muž připravil veřejné rozpočty podle zpráv z médií o stamilióny korun. Musím, bohužel, konstatovat, že Petra se pohybovala po tři čtvrtě roku až do zatčení Horáčka v kriminálním prostředí,” napsal Paroubek na adresu Paroubkové a Horáčka.

Zprávy - další články

Doporučujeme