PÁTRÁNÍ: Policie hledá Alici (13) z Chomutovska. Neviděli jste ji?

20. ledna 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Policie pátrá po třináctileté Alici Jelínkové z Chomutovska, která se v pátek vracela autobusem z Prahy domů a do cílové stanice v Jirkově už nedojela. 

Dívka je hubená, vysoká 155 až 160 centimetrů. Má zčásti vyholenou hlavu, vlasy modrofialové barvy, nosí výrazné modré čočky a v uchu má piercing. Policie po ní dnes vyhlásila celostátní pátrání. ČTK to řekla mluvčí krajské policie Alena Bartošová. Dívka je zařazena v databázi Dítě v ohrožení. Podle policie je nebezpečí, že by si mohla ublížit.

Alice Jelínková, narozená v březnu 2004, v pátek dopoledne odjela autobusem do Prahy. Z hlavního města se vracela autobusem v 16:50 hodin. “Do cílové stanice v Jirkově již nedojela, vystoupila v Lounech, nebo Chomutově,” uvedla policie.

Policisté po ztracená pátrali na Chomutovsku už v pátek, nasazen byl policejní vrtulník. “Pátrání však bylo bezvýsledné,” řekla Bartošová.

Cestou do Prahy na sobě pohřešovaná měla černé oblečení, na bundě pruh maskáčoviny. Při návratu z Prahy na sobě měla oblečení modré barvy. Její telefon je nekontaktní, naposledy o sobě dala vědět rodině v pátek ráno. “Je důvodné riziko, že by si mohla ublížit. Informace přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně,” uvedla policie.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme