PÁTRÁNÍ: Robert (13) se stále nenašel! Do hledání se zapojil i český režisér

25. října 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Policie České republiky pátrá po 13letém chlapci (Robert Kraus) z Hranic, který je asi 150 cm vysoké štíhlé postavy. Má hnědé delší vlasy a hnědé oči.

Chlapec odešel dne 19. 10. 2018 ze svého bydliště do školy v Aši, poté se měl vrátit domů, kde nechal školní aktovku, převlékl se a odešel neznámo kam. Od té doby se nevrátil zpátky domů. Na sobě měl šedé nebo béžové tepláky, šedou bundu a barevné boty.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

V úterý proběhla pátrací akce v okolí hranic poblíž Aše. Několik desítek policistů od 11:15 hodin pátralo v terénu v okolí jeho bydliště. Na pátrání se podíleli také němečtí kolegové, kteří po chlapci pátrají na druhé straně hranice. Na pomoc přiletěl i policejní vrtulník s termovizí.

Nadále probíhají prověrky a prověřují se veškeré informace, které by mohly napomoci k nalezení chlapce. Do pátrání se zapojil také režisér Hřebejk, když na svém Twitteru sdílel článek s informacemi.

Jakékoli bližší informace o pohybu či pobytu pohřešovaného chlapce sdělte prosím na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme