Po Míše (12) nedošly do školy další děti! Mirek a Jirka zmizeli neznámo kam

13. ledna 2017·Zprávy·Redakce

policie ČR

Ústečtí policisté už od středy usilovně pátrají po dvanáctileté Míše Muzikářové, která se pohřešuje od středečního rána. Plné ruce práce měli do pátečního večera i jejich kolegové z jižních Čech. Snažili se najít dva chlapce, kteří ve čtvrtek také zmizeli - stejně jako Míša - cestou do školy.

Asi dvě desítky lidí se od čtvrtečního odpoledne ozvaly policii s informacemi, které by se měly týkat pohřešované Michaely Patricie Muzikářové z Ústí nad Labem. Kriminalisté všechny informace prověřují. Dvanáctiletou dívku se ale zatím najít nepodařilo, řekla ČTK krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Po školačce policisté pátrají od středy.

Od čtvrtečního večera kriminalisté z Českých Budějovic pátrali po patnáctiletém Jiřím Zajíčkovi a čtrnáctiletém Miroslavovi Gajdošíkovi. Kluci, stejně jako Míša, odešli ve čtvrtek ráno do školy. Do ní však už nedorazili.

„Během večera a noci bylo prováděno pátrací opatření, zatím bez kladného poznatku,“ řekl webu TN.cz policejní mluvčí Milan Bajcura v pátek odpoledne.

Kluky se podařilo vypátrat. V pátek večer zmizeli z policejní databáze pohřešovaných osob, což znamená, že se našli. O Michaele se to bohužel zatím říct nedá.

 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme